06 червня 2023 р.

2 червня 2023р. TEFF брала участь у V Міжнародному Grain Storage Forum ELEVATOR 2023

Вже вкотре компания TEFF приймає участь у Міжнародному Grain Storage Forum ELEVATOR 2023. Це найбільший в Україні форум в галузі зберігання, переробки, логістики і трейдингу зерна. Тема доповіді: " Майбутне Планети чи економична доцільність? Біомаса - чи є? Теплова енергія та відповідальність?"
Майбутнє Планети чи економічна доцільність?

Вже вкотре компания TEFF приймає участь у Міжнародному Grain Storage Forum ELEVATOR 2023. Це найбільший в Україні форум в галузі зберігання, переробки, логістики і трейдингу зерна. Організатори: @ProAgro Information Companyта Асоціація елеваторів України.

Місце проведення: 2 червня, м. Київ, вул. Оболонська набережна 20, Гольф-центр. Компанія TEFF є партнерем V Міжнародного Grain Storage Forum ELEVATOR 2023. Та приймає участь у блоці: "Тренди інноваційного розвитку зберігання та переробки". Цього разу вибрана тема доповіді з актуальними практичними кейсами: " Майбутне Планети чи економична доцільність? Біомаса - чи є? Теплова енергія та відповідальність?"

Основні тези:

1) Необхідність заміщення викопних вугдеводнів (газу, вугілля, нафти та ін.) на енергію біопалива, для збереження ресурсів Планети. Для компанії TEFF це можливо, це реалізовано (маємо досід) та технологічно спроможно.

2) Ми не викидаєм додатковий вуглеводінь, а використовуєм агровідходи як біопаливо для отримання теплової енергії.

3) Вуглеводень отриманний з агровідходів є в двоє дешевше ніж викопні вуглеводні, даже на сьогоднішній день.

Більше інформації про доповідь на нашому каналі Youtube : Виступ Генерального директор TEFF - Юрія Фаренюка - на форумі Grain Storage Forum ELEVATOR