29 грудня 2023 р.

Елеватор - технологічний склад…майбутнє? Реальність!

13-14 листопада у Львові відбувся Всеукраїнській практичний форум «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР: зберегти, переробити, продати», який щорічно проводить журнал The Ukrainian Farmer.

Фахівці ринку всебічно обговорювали найактуальніши питання цього року – як в умовах ускладненої логістики й наднизьких цін на зерно зберегти зерно належної якості, щоб згодом експортувати його.

Своє бачення представил директор компанії teff group Юрій Фаренюк на Всеукраїнському практичному форумі «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР». Тема доповіді: Елеватор - технологічний склад…майбутнє? Реальність!

Основні тези виступу:
1.Тренд на економію - Управління власними агровідходами, Як заробити на агровідходах ?, Перехід до переробки власної продукції.
2. Тенденція зростання популярності екодружніх технологій. Компанія teff group є екодружня компанія - і сушарки, і парові котли виробництва компанії використовують у якості палива відновлювальну та невикопну біомасу, що є прекрасною альтернативою газу та іншим вуглеводним.
3. Також компанія представила нові парові котли потужністю 20-30 т/год. та нові генератори четвертого покоління з використанням теплообмінників, які дають можливість сушити зерно чистим повітрям, 15 років досвіду використання біомаси для отримання теплової енергії компанії teff group та інш.

Більше інформації про доповідь на нашому каналі Youtube : Виступ директора компанії teff group- Юрія Фаренюка - на Всеукраїнському практичному форумі «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР»