05 лютого 2024 р.

У Києві завершився AGRO Ukraine Summit 2024

🇺🇦 2 лютого в Києві, в Гольф Центр "Киев", завершився AGRO Ukraine Summit 2024. На саміті директор компанії teff Юрій Фаренюк, виступив у якості спікера, в рамках експертної панельної дискусії: «Ефективні рішення в зберіганні та сушінні зерна». Тема доповіді : "Утилізація-Прибуток. Стратегія використання власних можливостей".
teff group_Утилізація-прибуток
Teff group на AGRO Ukraine Summit 2024
Фаренюк Юрій Володимирович
site_statti_12
Фаренюк Юрій Володимирович_1
site_statti_3
site_statti_4
site_statti_5
site_statti_6
site_statti_7
site_statti_8
site_statti_9
site_statti_10
site_statti_11

Компанія teff брала участь на AGRO UKRAINE SUMMIT, як ексклюзивний партнер.

Мета саміту - висвітлення головних викликів для агросектору та пошук шляхів їх подолання, напрацювання рішень для забезпечення стабільної роботи й підвищення ефективності сільського господарства у воєнний час.

На агросаміті директор teff Юрій Фаренюк виступив з доповіддю, яка була корисною для професіоналів агропромислового сектору України.

Головни тези доповіді:

  • На сьогодні обмеження використання викопних вуглеводнів та застосування екологічно дружніх технологій є найактуальнішою глобальною тенденцією.
  • Впровадження технологій використання відновлюваних джерел енергії та розробкою ефективних методів спалювання біомаси. Компанія teff активно займається саме цим – інноваційним розвтком технологій, їх впровадженням, тобто побудовою об’єктів альтернативної теплоенергетики.
  • Пропозиція та порада аграріям - мати певний прибуток, використовуючи власні агровідходи у якості біопалива.
  • Зобов'язання та відповідальність у використанні біомаси для утримання нейтрального балансу та регулювання викидів хімічних сполук.

Ми зібрали добірку фото учасників і гостей саміту.

Висловлюємо подяку організаторам ProAgro Information Company за нетворкінг, усім учасникам та гостям форуму за корисну зустріч .