21 червня 2022 р.

Вихрове спалювання

Свобода обирати оптимальне паливо без втрат у продуктивності

Проаналізувавши ситуацію на ринку біопалива, можемо зробити висновок, що найбільш економічним та доступним на сьогодні паливом є агровідходи. З ними вартість сушіння майже удвічі дешевша, ніж на соняшникових пелетах.

Але не всім теплогенераторам під силу ефективна робота на цьому паливі. Технологія шарового спалювання за допомогою колосникової решітки не гарантує рівномірного спалювання біомаси та запобігання утворенню викидів хімічно-активних й шкідливих сполук. Це стосується не тільки агровідходів, а й інших видів непідготованого палива, наприклад зерна кукурудзи та ін.

На щастя, вже давно розроблена та протестована часом технологія вихрового спалювання, що базуються на фізико-хімічних основах спалювання твердих вуглеводів.
Вихрові пальники гарантують рівномірне спалювання агровідходів та стабільну роботу на будь-якому біопаливі зі 100% продуктивністю. А також гарантують дотримання екологічних норм з викиду хімічно-активних сполук.

Теплогенератор, що працює за технологією вихрового спалювання надає можливість працювати із різними видами палива, від пелет до тріски і різних видів агровідходів. Це суттєво покращить гнучкість у виборі палива і дасть змогу залишатись конкурентним на ринку навіть в непередбачуваних сьогоденних реаліях.